Naar de inhoud springen

DE INKOMENS OMHOOG en de winsten omlaag – Amsterdam

26 november 2022 - 13:30
Amsterdam

DE INKOMENS OMHOOG

en de winsten omlaag

Nederland verdient beter – 16 november 2022
Voel jij het ook? Dat het eerlijker moet. Dat Nederland beter verdient.

 

We maken ons allemaal zorgen. Zorgen over gierende inflatie, dure boodschappen, de hoge energierekening. De inkomens blijven achter en mensen komen niet meer rond. Steeds meer kinderen groeien op in armoede. De werkgevers verhogen wel de prijzen, maar niet onze lonen. De politiek plakt pleisters, maar lost de problemen niet op. Dat moet echt anders. Daarom organiseren we op zaterdag 26 november een manifestatie in Amsterdam en daar hebben we jou bij nodig!

MELD JE AAN VOOR DE MANIFESTATIE!

Over de manifestatie

Wat: #NLverdientBeter Manifestatie

Wanneer: 26 november 2022

Waar: Olympisch Stadion, Amsterdam

Hoe laat: 14.00 – 15.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

De start van onze beweging Nederland verdient beter

Op 26 november trappen wij namelijk de beweging #NLverdientBeter af. We laten met elkaar zien dat het anders kan én hoe we dat de komende tijd als beweging voor elkaar willen krijgen.

Onze eis?

Dat onze inkomens meestijgen met de prijzen. Samen met jou gaat dat lukken. Kom 26 november en zie dat je niet alleen bent. Hoor hoe we dit samen voor elkaar gaan boksen. En ervaar hoe je mee kan doen.

Samen staan we sterk

Als wij als vakbond het niet samen doen, dan doet niemand het. We hoeven ons niet te schamen voor de problemen die we ervaren, en al helemaal niet voor de boosheid die we voelen. Het is tijd om een eerlijk inkomen te eisen. Schouder aan schouder krijgen we dat voor elkaar. Dat hebben we laten zien bij de NS, bij Schiphol en straks in de rest van ons land. Samen gaan wij deze enorme inkomenscrisis stoppen.

 

Zien wij elkaar in Amsterdam?

 

Hartelijke groet,

Tuur Elzinga

Voorzitter FNV