Ga naar de inhoud

Steun voor Demo Arie – Rechtbank Amsterdam

8 februari 2023 - 10:30

DE RECHTZAAK VAN ARIE EN DE OMGEKEERDE WERELD ERVAN

Arie wordt hier op het Museumplein op zijn hoofd geslagen door een ME’er te paard. Het was op één van de koffiedrink demonstraties in Amsterdam, twee jaar geleden. Weten jullie het nog? De foto van Arie met een ernstig bebloed hoofd kwam in de Nederlandse media en zelfs in de buitenlandse media en Amnesty International sprak zich over dit geweldsdelict uit.
Nu twee jaar later zou de ME’er vast al wel veroordeeld zijn zou je denken. Nee hoor, niets is minder waar: Arie strijdt al twee jaar tegen heel groot onrecht, ze proberen hém een gevangenisstraf of taakstraf op te leggen wegens geweldpleging. Dit geloof je toch zelf niet! Het is totaal de omgekeerde wereld.
Ik sprak Arie daarnet hierover. Hij is erg ontdaan en huilde vanwege het onrecht wat hem is en nog steeds wordt aangedaan. Nog geen paar weken geleden werd Arie naar aanleiding van deze Museumplein zaak opnieuw op intimiderende wijze door een arrestatieteam bij zijn huis meegenomen.
Wat een onrecht en verdriet en dat terwijl Arie in de 73 jaar dat hij leeft nog nooit een strafblad heeft gehad en altijd goed is voor anderen.
We hebben daar samen gestreden. Zullen we er ook samen voor Arie zijn? Spreek je steun en medeleven voor Arie hieronder uit om hem een hart onder de riem te steken en kom als je kan naar zijn rechtszaak volgende week woensdag zodat Arie er niet alleen voor staat.

Rechtszaak Demo Arie/Arie Paap
Woensdag 8 februari om 10.30 uur.
Amsterdam, Parnassusweg 280

GRAAG DELEN!